AOV afsluiten?

Informatie

U weet dat het geregeld moet worden: een AOV afsluiten. Toch schuift u het steeds voor u uit, want wat is nu de juiste verzekering met de voordeligste kosten? Het AOV Collectief is de oplossing: wij bieden de meest uitgebreide dekking in de markt waar u tot wel 50% kunt besparen op uw premie. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten
Wat gebeurt er wanneer u (tijdelijk) niet kunt werken? Een vraag waar u liever niet te veel over nadenkt, want het zijn toch vooral kosten die gemaakt moeten worden, maar toch weet u dat er daarvoor iets geregeld moet worden. Kent u de voordelen van het AOV Collectief al? Hier kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten waarbij ondernemers gezamenlijk het risico op arbeidsongeschiktheid dragen. Dat betekent: een lage premie, de meest uitgebreide dekking in de markt en professionele begeleiding vanaf dag 1.

AOV afsluiten met veel voordelen
We horen vaak dat zzp’ers geen AOV afsluiten. Een vaak genoemde reden daarvoor is dat ze een verzekering te duur vinden. Vanaf nu kan dat geen excuus meer zijn. Met het AOV Collectief betaalt u een aantrekkelijke premie. Deelnemers van het AOV Collectief kunnen tot wel 50% op de premie besparen. En wist u al dat u niet de gehele premie afdraagt aan een verzekeraar? Daarnaast is niet alleen de prijs voordelig, maar ook de dekking. Bij het AOV Collectief bent u namelijk verzekerd voor uw beroep en kunt u al na 30 dagen van arbeidsongeschiktheid een uitkering krijgen. Ook wanneer u al een arbeidsongeschiktheidsverzekering heeft kunt u eenvoudig overstappen naar het AOV Collectief.

Hoe werkt het precies?
Het AOV Collectief is een combinatie van een vereniging en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. In de eerste twee jaar van arbeidsongeschiktheid dragen de ondernemers in de vereniging gezamenlijk het risico. Dit doen zij door elkaar bij arbeidsongeschiktheid een inkomen te schenken. Voor het langlopende risico (wanneer de arbeidsongeschiktheid langer dan twee jaar duurt) sluiten de ondernemers een collectieve AOV af bij de Amersfoortse. Accountants en medisch specialisten genieten al lange tijd van de voordelen van collectief verzekeren, waar wacht u nog op?

 

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist