23 procent resultaatdeling voor Deventer Ziekenhuis

Nieuws

De medisch specialisten van het Deventer Ziekenhuis die via ons deelnemen aan de collectieve AOV, konden wij medio juni goed nieuws brengen. Na vijf jaar hebben zij recht op een resultaatdeling van maar liefst 23 procent. In totaal gaat het om een bedrag van circa € 440.000,00. Het is nog niet eerder in Nederland voorgekomen dat een verzekeringsmaatschappij zo’n groot bedrag aan resultaatdeling uitkeerde aan een medische maatschap.

Bij geringe schadelast
Na iedere vijf jaar wordt berekend of er resultaatdeling mogelijk is. Bij een geringe schadelast, neemt de kans op een mooi resultaat toe. Ook andere ziekenhuizen die vijf jaar geleden dit unieke product bij ons hebben afgenomen, zullen binnenkort horen hoeveel premie zij kunnen terugverwachten.

Naar ieders tevredenheid
Het contract met het Deventer Ziekenhuis loopt al vijf jaar naar ieders tevredenheid. En dat terwijl outsiders kritische kanttekeningen zetten bij de mogelijkheid van een collectieve AOV. De ontwikkeling in Deventer toont aan dat de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor medisch specialisten wel degelijk heel goed collectief te regelen is.

Voor meer informatie over de resultaatdeling en/of de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman, telefoon: 0318-501000 of e-mail: remco@cmc.nl

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist