CMC staat voor mij gelijk aan: nooit stilstaan, maar ondernemen!

Je zou haar wel de financiële spil van CMC kunnen noemen. Alle financiële stromen gaan langs haar ogen en zonder haar worden de facturen niet betaald! Onze financiële steun en toeverlaat Rosel Schreuders (voor ons beter bekend als Roos). Al bijna 6 jaar is zij een aanwinst voor het team van CMC.

'Mijn werk bestaat voornamelijk uit cijfers; ik maak de facturen voor onze klanten, controleer, herinner, maak de overzichten, geef inzicht, maar regel ook de betaling van de salarissen van collega’s! Een saaie baan zou je denken, maar het is verre van dat. Op deze manier krijg ik te maken met alle facetten van CMC en die helikopterview vind ik erg leuk. En ik kan mijn werk helemaal indelen zoals dat het beste bij mij past. Als het werk maar af komt. Die vrijheid ervaar ik als erg prettig.' Je zou haar wel de financiële spil van CMC kunnen noemen. Alle financiële stromen gaan langs haar ogen en zonder haar worden de facturen niet betaald! Onze financiële steun en toeverlaat Rosel Schreuders (voor ons beter bekend als Roos). Al bijna 6 jaar is zij een aanwinst voor het team van CMC.

Regel het direct

Remco Bouman - CMC

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

CMC - Rosel Schreuders

CMC staat voor mij gelijk aan: nooit stilstaan, maar ondernemen! Daarin is er erg veel ruimte voor je eigen ideeën. Het team is uitgegroeid naar ruim 30 man, dus klein kan je het niet meer noemen. Maar persoonlijk blijft het wel!

Wat ik in mijn vrije tijd doe? Ik ben een echt buitenmens en ben dol op reizen naar bijzondere plekken!'

Heb je een vraag over een factuur of wil je gewoon meer weten? Bel gerust een keer met Rosel 0318 501 000.

Neem direct contact op met Roos

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist