Een werkdag van Marnix

Wie zijn eigenlijk de mensen van CMC en wat doen ze zoal? Met regelmaat kijken we een dagje mee met één van de medewerkers. Vandaag is de beurt aan Marnix Ykema, relatiebeheerder en claimbegeleider voor ons oranje label Collectief.

Regel het direct

Remco Bouman - CMC

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

IMG_1607.jpg

Ik ben Marnix Ykema, sinds een jaar werkzaam bij CMC. Begonnen als relatiebeheerder en claimbehandelaar bij CMC Assurantie & Advies, maar al snel de overstap gemaakt naar CMC Collectief.

CMC Collectief, het is een tak die niet iedereen kent. Binnen CMC Collectief zijn we bijna alleen maar bezig met arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Ondanks dat we ons maar met nagenoeg één type verzekering bezig houden, hebben we genoeg te doen. Zo proberen we verschillende groepen mensen (homogene beroepen) bij elkaar te brengen om samen een risico te dragen, en is elke verzekering maatwerk.

Zelf zorg ik voor de bestaande klanten en de mensen die een claim indienen. Ik begeleid mensen die vragen hebben nadat ze klant zijn geworden, verwerk eventuele wijzigingen op de bestaande polis, maar ook als ze ziek zijn en hulp nodig hebben met aanspraak maken op de verzekering kan ik ze bijstaan. Doordat we korte lijnen hebben bij de verzekeraars, kan ik meestal goed helpen bij de communicatie tussen een klant en de organisatie.

160509%20COL%20PMS.jpg

IMG_1611.jpg

Naast het contact met de klanten zorg ik ook voor de social media berichten. Via deze kanalen willen we mensen wijzer maken over arbeidsongeschiktheid en tegelijkertijd kennis laten maken met onze oplossing hiervoor. 

Mijn werkdagen zijn nooit hetzelfde. Soms zit ik een hele dag op kantoor, en controleer ik de verzekeraar op fouten. Andere dagen moet ik op locatie uitleg geven over wat mensen kunnen verwachten als ze arbeidsongeschikt raken. Maar elke dag komen er dingen tussendoor die je niet ziet aankomen en gelijk geregeld moeten worden. Dat houd je scherp.

Het werk is erg afwisselend want naast mijn dagelijkse taken, zijn we altijd bezig met nieuwe projecten en het bedenken van nieuwe oplossingen.

Een vraag voor Marnix? Neem direct contact op

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist