Gaaf toch hoe snel je je kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien bij CMC?

Kent u Remco Bouman al? Hij is al een aantal jaar een van de gezichten van CMC Collectief.

Vandaag het moment om nog eens kennis met hem te maken. En dat doet hij natuurlijk op zijn eigen manier!! Lees hieronder zijn verhaal.

'Een uitgebreide analyse van de bedrijfsrisico’s, een passend verzekeringsadvies en een premie besparingsplan op 2 a4’jes. CMC snapt dat jij als ondernemer niet warm loopt van verzekeringen. Toch is het cruciaal om je risico’s goed af te dekken. Daarom ontzorgt CMC je volledig, adviseren wij in begrijpelijke taal en vragen wij niet teveel van je tijd. Dat is pas dienstverlening!

Regel het direct

Remco Bouman - CMC

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

Remco Bouman

Inmiddels ben ik alweer 6,5 jaar werkzaam binnen de CMC Groep. Vanuit een afstudeerstage ben ik doorgegroeid naar eind verantwoordelijke van ons oranje label, namelijk CMC Collectief. Deze afdeling stuur ik nu alweer zo’n 3,5 jaar met veel plezier aan. Gaaf toch hoe snel je je kunt ontwikkelen en kunt doorgroeien bij CMC?

Dit jaar lanceren wij iets nieuws: NL Actief Sportschoolverzekeringen. NL Actief is de branchevereniging van sportschoolhouders en is na NOC NSF de grootste branchevereniging in de sport. Namens de branche mogen wij de verzekeringsdienst uitvoeren. Zo kunnen de sportschoolhouder profiteren van een aantrekkelijk verzekeringspakket. Een premiebesparing is voor deze branche, in deze gekke tijd, meer dan welkom. Wij hopen dan ook snel aan de slag te kunnen!'

Vragen? Klik hier om contact op te nemen met Remco

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist