Medisch Specialisten van de CMS Gelre kiezen voor de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering

Nieuws

In twee maanden tijd hebben ruim 100 specialisten van de CMS Gelre aangegeven de overstap naar de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering van CMC Collectief te maken.

VEENENDAAL, 22 juli 2016– De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre heeft gekozen voor een collectieve verzekeringsoplossing van CMC Collectief. De oplossing bestaat uit een risicomodel voor het eerste jaar en een collectieve verzekering.

Risicomodel eerste jaar arbeidsongeschiktheid
Het zeer geringe ziekteverzuim en de grootte van de groep maakt het voor de CMS Gelre mogelijk om in het eerste jaar een gedeelte van het risico op arbeidsongeschiktheid zelf te dragen. In samenwerking met CMC Collectief heeft de CMS een risicomodel ontwikkeld en ingevoerd voor het zelf dragen van het eerstejaars risico.

Collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering
De collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering sluit aan op de interne regeling van de CMS. De verzekering bestaat uit een basisdekking die voor iedere specialist, lid van de CMS, gelijk is en een aanvullende dekking die vrij is in te richten. Deze combinatie zorgt ervoor dat iedere specialist individueel zijn of haar verzekering kan inrichten. De ontwikkelingen in de CMS Gelre tonen wederom aan dat een risicomodel in combinatie met een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering uitstekend past in een medische coöperatie of medisch specialistisch bedrijf.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist