Medisch Specialistisch Bedrijf Isala kiest voor collectieve AOV van CMC

Nieuws

In twee maanden tijd zijn ruim 100 specialisten van het MSB-Isala overgestapt naar de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering van CMC Collectief.

VEENENDAAL, 23 november 2015 – Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala heeft gekozen voor de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering van CMC Collectief, namelijk de CMC AOV op Maat. In de afgelopen weken heeft CMC Collectief op diverse locaties spreekuren georganiseerd om de specialisten van het Isala te informeren. Een overstap naar het collectief kon tijdens het spreekuur direct geëffectueerd worden.

Geen medisch waarborgen
De spreekuren zijn door de specialisten goed bezocht. Dit heeft geresulteerd in maar liefst ruim 100 aanmeldingen voor de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Nu het aantal van 100 specialisten is gepasseerd, kunnen nieuwe deelnemers instappen zonder medisch waarborgen. Alle specialisten verbonden aan het Medisch Specialistisch Bedrijf kunnen verzekerd worden op de collectieve verzekering zonder uitsluitingen. Voorwaarde is wel dat de specialist op het moment van instappen arbeidsgeschikt is.

Resultaatdeling
De CMC AOV op Maat heeft als surplus de resultaatdeling. Iedere vijf jaar bestaat de kans op premierestitutie bij een geringe schadelast. De premierestitutie kan oplopen tot ruim 40%. Met meer dan 100 deelnemers heeft het Isala zich hiervoor direct gekwalificeerd.
De ontwikkeling in het Isala ziekenhuis toont nogmaals aan dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor medisch specialisten heel goed collectief te regelen is.
Voor meer informatie over de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman , telefoon: 06-82049777 of e-mail: remco@cmc.nl.

Regel het direct

021-%20Jorik%20Algra%20Fotografie_bijgesneden.jpg
Remco Bouman

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist