Ruim € 600.000,- aan resultaatdeling

Nieuws

De meeste collectieve contracten van CMC Collectief kennen het recht op resultaatdeling. Medisch specialisten die deelnemen aan de collectieve AOV profiteren op deze manier mee als de verzekeraar relatief meer winst maakt. 

Afgelopen periode mochten wij weer één van onze ziekenhuizen verblijden met een flink bedrag aan resultaatdeling. De deelnemende specialisten mochten ruim € 600.000,- verdelen. De deelnemers kregen maar liefst 21% van de betaalde premie terug.  In de praktijk betekent dit een jaar kosteloos deelnemen.

Regel het direct

Remco Bouman - CMC

Bel  0318 - 50 10 00

Stuur een e-mail

Reactie binnen 1 werkdag

person-holding-black-ceramic-teapot-3943716.jpg

Schadelast
Of er resultaatdeling wordt uitgekeerd hangt af van het aantal uitkeringen en de reservering die een verzekeraar doet voor de uitkeringen in de toekomst. Dit noemen verzekeraars ook wel de schadelast. Na iedere vijf jaar wordt berekend of er resultaatdeling mogelijk is. Bij een geringe schadelast, neemt de kans op een mooi resultaat toe.

Toeval?
Dit is zeker niet de eerste keer dat een contract van CMC Collectief resultaatdeling ontvangt. Door de uitstekende begeleiding bij arbeidsongeschiktheid, het inzetten van de juiste professionals en het aanbod aan preventieve diensten kunnen wij de schadelast beheersbaar houden. Tot nu toe ontvingen onze contracten altijd een leuk bedrag terug.

Voor meer informatie over de resultaatdeling en/of de collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering kunt u contact opnemen met de heer R. Bouman.

Klik hier om te mailen

Klik hier voor telefonisch contact

  • Inkoopkracht
  • Maatwerk oplossingen
  • Collectieve verzekeringen specialist